Tiger of Sweden REA

Tiger of Sweden präglas av knivskarpa skjortor, läckra kostym med fantastiska (och moderna!) passform och eleganta klänningar för kvinnorna. Tiger of Sweden är det trendiga affärs man eller kvinna som gillar att ta kvalitet kläder på morgonen. Och så är det viktigt för Tiger of Sweden designers att kunna använda deras jackor utan matchande byxor, utan slips, även utan en skjorta, men med en t-shirt under istället. Tiger of Sweden tog kostymen från den finansiella världen och gjorde det tufft på den trendiga sätt.
Deras höga kvalitet och detaljnivå återspeglas också i priset - Deras jackor börjar på 3000, - medan klänningar börjar på ca 1500 -

Så, klänningar, skor, jeans och kostymer från Tiger of Sweden har verkligen värt att köpa till ett uttag eller till försäljning. Eftersom Tiger Of Sweden kläder är så klassiska, kan den användas för många säsonger och därför är det värt att hålla ett öga på när det finns en försäljning på deras kläder - hur gillar inte lyx kvalitet till halva priset?

För närvarande har vi 281 produkter från Tiger of Sweden och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

Du kan också läsa mer om Tiger of Sweden på deras officiella webbplats. Det finns även mer information om Tiger of Sweden på Wikipedia - titta på Tiger of Sweden Wikipedia-artikel, om du är nyfiken.

281 / 1 284
1 2 3 4 5
Meny
Navigering