Mads Nørgaard REA

Då Mads Nørgaard 1986 öppnade sin affärer på Strøget i Köpenhamn saknade något - därför började han att designa och producera kläder för män i eget namn, "Mads Nørgaard".
Tanken var att skapa trendiga men tidlös design som kan användas år efter år och som tydligt signalerat att detta var ett klädesplagg från Mads Nørgaard. Han fick snabbt framgång med sin kläder för män och har därefter utökats med en samling av vackra kläder för kvinnor och en linje med Mads Nørgaard barn.

I Mads Nørgaard samling av kläder för kvinnor, är det särskilt klänningar, kjol och byxor kostymer som är populära men också hans läckra stickat och tröjor har vunnit de danska och svenska kvinnors hjärtan.
Mads Norgaard Män kläder har ett brett utbud av läckra stickat, jackor och kavajer och naturligtvis finns det också en perfekt par jeans eller tio av hans män kollektion.

Mads Nørregaards kläder är pricy och därför lönar det sig att hitta kläderna på rea - Och om du kan spara några procentsatser på en läcker Mads Nørgaard sticka det är coolt!

För närvarande har vi 184 produkter från Mads Nørgaard och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

Under märket Mads Nørgaard kommer du även att hitta följande underliggande märken:

Du kan också läsa mer om Mads Nørgaard på deras officiella webbplats. Det finns även mer information om Mads Nørgaard på Wikipedia - titta på Mads Nørgaard Wikipedia-artikel, om du är nyfiken.

184 / 605
1 2 3 4
Meny
Navigering