KIOMI REA

Kiomi är ett relativt nytt tyskt märke som designer klassiska kläder för män och kvinnor - men utan att det blir tråkigt. Priset på deras kläder är i den nedre delen, men Kiomi skall samtidigt använda rätt material så oavsett om det är en t-shirt, en klänning eller ett par jeans som du köpte, får du ett plagg som kan användas för många säsonger.

Kiomi skickar en ny kollektion på gatan varje månad och det betyder att du kan alltid hitta fina kläder för män som är modernt utan att vara alltför trendig. För kvinnor innebär det att du alltid kan hitta precis rätt klänning (sommarklänning, billiga festklänningar eller cocktailklänning) och om du vill kombinera din klänning med ett par boots, ballerinor eller stiletter, kan du också hitta detta över Kiomis stort urval .

Eftersom Kiomi skickar så många kollektioner ut ett år är deras kläder för kvinnor och män också ofta på rea - och du kan hitta en stor par läderstövlar till 400, - eller fin t-shirt för 149 - och det är då rea-priserna är att förstå!

För närvarande har vi 20 produkter från KIOMI och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

Du kan också läsa mer om KIOMI på deras officiella webbplats.

20 / 47
Meny
Navigering